Şehit Mehmet Selim Kiraz Anaokulu

Vizyon: Milli Eğitim Temel Kanununda öngörülen genel amaçları ile Atatürk İlke ve İnkilapları doğrultusunda; öğrencilerin kendilerine özgü ihtiyaç ve özelliklerini dikkate alarak onları akademik ve sosyal yönden, ulusal ve uluslararası toplumların değerli bireyleri olmaya hazırlmak ve örnek bir okul olmaktır.

Misyon: Kurumumuz, bireysel farklılıkları gözeten eğitimiyle yüksek etik ve akademik standartlara sahip, yenilikçi, sürekli öğrenen, toplumsal, ulusal ve kültürler arası bilince sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlayan ve bu değerler doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkilaplarından hiçbir zaman ödün vermeyen, benlik saygısına sahip aynı zamanda başkalarının da haklarına saygı gösteren, yaşadığı topluma duyarlı, mutlu bireyler yetiştirmeyi görev edinerek daha güzel hizmet sunmak ve bu suretle çalışanların ve hizmet alanların memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmaktır.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: HALK OYUNLARI ETKİNLİĞİ
Bilimsel Etkinlikler: İNGİLİZCE-SATRANÇ-ROBOTİK KODLAMA
Proje Çalışmaları: Minik Tema Projesi Stories (Dijital Öykü) Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi Eko Okul Projesi

Telefon - 0(212) 240 00 35

WEB - https://sehitmehmetselimkirazanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şişli Merkez Mah. Abidei Hürriyet Cad. No 223 İstanbul Adalet Sarayı A1 Blok 2B11 ŞİŞLİ/İSTANBUL

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ İSTANBUL ADALET SARAYI İÇERİSİNDE YER ALMAKTADIR.

Ulaşım Metrobüs: Söğütlüçeşme - Beylikdüzü Metrobüs hattı Çağlayan metrobüs durağı Metro:M7 Yıldız Mahmutbet Metro hattı Çağlayan Metro durağı İETT: 46Ç, 46E, 46H, 46KT, 46T, 48, 48F, 48H, 48N, 48S, 49, 49B, 50C, 65A, 77A, HM3 Adalet Sarayı Otobüs durağı Minibüs: Şişhane - Şişli, Şişli - Başak Konutları, Şişli - Göktürk, Şişli - Güzeltepe, Şişli - Zincirdere

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezi -